به ارتودنسی اینویزیلاین، ارتودنسی شیشه ای، ارتودنسی نامرئی و ارتودنسی بی رنگ هم گفته می شود و همانطور که از اسمش پیداست کاملا نامرئی و شفاف است. این ارتودنسی شامل پلاک های شفافی می شود که به کمک آنها دندانها صاف می شوند. در این روش از طریق اعمال نیرویی ملایم و مداوم، دندان ‌ها بدون این که دردسر وجود سیم ها و براکت های فلزی برای فرد وجود داشته باشد، در موقعیت منظم خود حرکت می کنند.

آیا اینویزیلاین در درمان نامرتبی دندان ها موثر است؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که بله در موفقیت درمان ارتودنسی دندان به روش اینویزیلاین هیچ شکی نیست و به جرات می توانیم بگوییم که این روش درمانی یکی از بهترین روش ها است. البته نتیجه بخش بودن این درمان به چند مورد بستگی دارد که عبارتند از:

ابتدا متخصص ارتودنسی باید بهترین روش درمانی را برای اصلاح ناهنجاری‌ های دندانی شما انتخاب کند. برای مثال در صورتی که ناهنجاری دندانی شما شدید باشد به هیچ عنوان استفاده از اینویزیلاین نمی‌ تواند موثر باشد و تنها با ارتودنسی ثابت قابل درمان است. زیرا اینویزیلاین‌ تنها برای درمان ناهنجاری ‌های خفیف و متوسط دندانی مناسب است.

مرحله بعدی تاثیرگذاری یا عدم تاثیرگذاری پلاک ‌های ارتودنسی به شما وابسته است به این صورت که اگر به مراقبت‌ های طول درمان و نحوه استفاده از پلاک‌ ها بی توجه باشید قطعا درمان نتیجه بخش نخواهد بود و اینگونه هزینه ارتودنسی که پرداخت کرده اید بی ثمر خواهد ماند.

مواد سازنده اینویزیلاین چیست؟

الاینرهای نامرئی از موادی محکم که جنس آنها ترموپلاستیک است تهیه می‌ شوند که به طور خاص برای سیستم اینویزیلاین طراحی شده‌ اند. الاینرها در واقع به طور انحصاری برای هر بیمار ساخته می شوند و بعد از چک کردن نهایی بر روی دندان بیمار، در صورت نداشتن مشکل درمان شروع می شود.

ارتودنسی نامرئی چه مزایایی دارد؟

· مهم ترین مزیت اینویزیلاین‌ ها این است که نامرئی هستند و کسی متوجه درمان ارتودنسی شما نمی شود. در نتیجه زیبایی لبخند شما تحت تاثیر قرار نمی گیرد.

· به دلیل اینکه پلاک های ارتودنسی نامرئی متحرک می باشند، بیمار آزادی عمل بیشتری در هنگام غذا خوردن، مسواک زدن و نخ دندان کشیدن دارد و می تواند آن را به طور موقت در این زمان ها از دهان خود خارج کند.

· در این روش برای مرتب کردن دندان نیازی به سیم های فلزی نیست و مواد به کار رفته در روش ارتودنسی نامرئی متحرک آسیبی به لثه و دندان ها وارد نمی کند.

· با استفاده از پلاک های اینویزیلاین بیمار مجبور به رعایت یک رژیم ذایی خاص نیست زیرا می توان هنگام غذا خوردن آن را از دهان خود خارج کرد.